ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΒΑΔΙΣΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ
Λεπτομερής μελέτη διαταραχών της βάδισης σε παιδιά με εξαιρετικά συγχρονο εξοπλισμό.
Βασίζεται σε ταυτόχρονη χρηισμοποίηση ειδικά εξοπλισμένου ευαίσθητου διαδρόμου Zebris, με εφαρμογή επιδερμικού ηλεκτρομυογραφήματος που δεν ενοχλεί καθόλου τα παιδιά και λήψη βιντεσκόπησης σε οποιαδήποτε επιθυμητή λήψη. Ανιχνεύονται με μεγάλη λεπτομέρεια όλες οι παράμετροι της βάδισης, διαταραχές των δυνάμεων που ασκούνται στα πέλματα, διαταραχές στους άξονες των κάτω άκρων και μεταβολές στην μυϊκή δύναμη και συνέργεια των μυϊκών ομάδων. Με την ανάλυση, συντάσσεται λεπτομερές πόρισμα, με σαφείς κατευθύνσεις και οδηγίες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που εντοπίζονται.

analysi diataraxon vadisis se paidia

ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΒΑΔΙΣΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΘΕΡΜΟΓΡΑΦΙΑ
Πρωτοποριακή εφαρμογή της θερμογραφίας για την εντόπιση των χαρακτηριστικών διαταραχών της βάδισης. Η μέθοδος είναι ικανή να αποτυπώσει οποιαδήποτε απόκλιση από την φυσιολογική φόρτιση του πέλματος τόσο σε στάση, όσο και κατά την βάδιση. Είναι μάλιστα σε θέση να διαγνώσει σε πολύ πρώιμα στάδια καταστάσεις που προς το παρόν είναι ανώδυνες, αλλά μελλοντικά θα δημιουργήσουν συμπτώματα και πόνο.

Πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι η παράλληλη δυνατότητα ελέγχου ολόκληρου του σώματος, ώστε να εντοπίζονται και άλλες αιτίες που οδηγούν σε διαταραχες βάδισης, η ευκολία της μεθόδου χωρίς να ενοχλούνται τα παιδιά από εφαρμογη εξαρτημάτων και η μηδενική έκθεση του εξεταζόμενου παιδιού σε ακτινοβολία.

analysi diataraxon vadisis se paidia me thermografia

Δρ. Δημοσθένης Αλασεϊρλης © 2018 | Τηλ. +30.2310.222891 - Κιν. +30.6932.207615 | Σχεδίαση / Φιλοξενία SN#plus

Please publish modules in offcanvas position.